SAD

U pucnjavi u njujorškom metrou jedna osoba ubijena, dvojica ranjena

pucnjava
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
09.11.2015.
u 16:40

Policija nije uspjela uhititi osobu koja je pucala, no očevici tvrde da su na postaji Penn Station opazili trojicu muškaraca kako bježe i ulaze u sivi metalik automobil

Dvojica muškaraca su ozlijeđena, a treći je podlegao ozljedama u pucnjavi na ulasku u njujoršku podzemnu željeznicu, izvijestili su lokalni mediji.

Policija nije uspjela uhititi osobu koja je pucala, no očevici tvrde da su na postaji Penn Station opazili trojicu muškaraca kako bježe i ulaze u sivi metalik automobil oko 6,15 sati po mjesnom vremenu, prenio je CBS.

New York Daily News piše da je policija odmah nakon incidenta zatvorila nekoliko ulica u blizini mjesta zločina, jednog od najvećih prometnih čvorišta u SAD-u. 

>> Zadranina (22) odbila 15 godina starija djevojka, a on iz pištolja pucao u strop 

>> Snajperist pucao na policiju u San Diegu, zaustavljena slijetanja zrakoplova

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:03 09.11.2015.

ahahaa opet ove bolesne psihopate

Avatar superhik74
superhik74
16:56 09.11.2015.

U prevodu: prosjecan dan u Americi.

CI
cicibela
18:58 09.11.2015.

Izgleda da ste vi u VL-u doslovno shvatili naputke svojih gazda da copy pejstate sve što američki mediji objave, pa ste ga malo pretjerali. Koga u Hrvatskoj zanima ova vijest, koja btw. nema ni glave ni repa, niti se zna kojeg datuma se događaj zbio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije