RAT U UKRAJINI

U ruskom napadu pogođene dvije škole u Černjihivu: Najmanje devet poginulih i četvero ranjenih

Foto: Northern Territorial Defense Forces/ Sjeverne teritorijalne obrambene snage
1/25
03.03.2022.
u 15:32

Prema Sjevernim teritorijalnim obrambenim snagama, u tom području nema vojne infrastukture, već nekoliko škola, vrtića i bolnica - navode.

Najmanje devet osoba je poginulo, a četvero je ranjeno nakon što su u ruskom zračnom napadu pogođene dvije škole i privatne kuće u ukrajinskoj regiji Černjihiv.

Guverner jedne od najvećih ukrajinskih regija Viacheslav Chaus objavio je prvi informacije o napadu i naveo da je akcija spašavanja u tijeku, prenosi The Guardian.

Portal The Kyiv Independent objavio je fotografije ruševina na Twitteru.

-  Ruske snage gađaju stambene zgrade u centru Černjihiva. Prema Sjevernim teritorijalnim obrambenim snagama, u tom području nema vojne infrastukture, već nekoliko škola, vrtića i bolnica - navode.

Pratite OVDJE što se događa iz minute u minutu u Ukrajini

VIDEO: Kotromanović: 'Hrvatska sada mora reagirati, Putin neće stati dok Dnjepar ne postane granica'

Komentara 1

DU
Deleted user
15:45 03.03.2022.

Znamo jako dobro tko je devedesetih gađao škole, vrtiće, bolnice... Znamo čija je to škola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije