LJEVICA NA PREKRETNICI

U SDP-u su izabrali novog predsjednika Vlade ili posljednjeg šefa svoje stranke

28.09.2024.
u 09:33

Vječiti drugi ne postoji u politici: jedan mandat u opoziciji je škola, drugi mandat kazna, a treći nesreća. SDP je ušao u treću fazu, uz dosta sumnji je li spreman istisnuti HDZ, iako vladajuća stranka i dalje nudi na pladnju svoje afere, predstavljajući ih šeretski kao svoje pobjede!

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
11:01 28.09.2024.

"Posljednji šef SDP-a" ? Nikako! Slika razvidno pokazuje sve.. Stisnuta pesnica odaje snagu. Pogled u daljinu vizionarski najavljuje nove zamisli. Pogled leti do obzora pa i dalje. Nema te prepreke koje SDP pod mudrim vodstvom novog Predsjednika ne može zaobićii . I nadvladati. Samo treba stisnuti redove. I mlado i staro. I poštena inteligencija i radnici i umjetnici.

PA
pavlov
10:45 28.09.2024.

Ovaj nije predsjednik ničega.... Isti je Zokijev Rektalni Alpinist iliti Trbuhozborac aka KLAUN!!! Kao i onaj predhodni - Mali Peđica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije