KOD SLAVONSKOG BRODA

U slijetanju kombija ozlijeđeno četrnaest osoba, među njima sedmero djece

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
09.09.2024.
u 08:56

Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavodu za hitnu medicinu koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu i Novoj Gradišci, a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih u Zagreb i Osijek

Četrnaest osoba, uključujući i sedmoro djece ozlijeđeno je rano jutros u slijetanju kombija švicarskih oznaka s ceste između Slavonskog Broda i Nove Gradiške dok su ga pokušavali zaustaviti policajci, a po neslužbenim podacima riječ je o migrantima, doznaje se od hitne pomoći i policije.

U brodsko-posavskom Zavodu za hitnu medicinu doznaje se da je u nesreći koja se dogodila oko 3.10 na državnoj cesti u mjestu Malino pokraj Lužana 14 ozlijeđenih osoba, među kojima je sedmoro djece. Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavoda za hitnu medicinu koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu (6 djece, 4 odrasle osobe) i Novoj Gradišci (1 dijete i 3 odrasle osobe), a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih u Zagreb i Osijek.

Policija je izvijestila da su policijski službenici, obavljajući zadaće sprečavanja nezakonitih ulazaka u Hrvatsku, noćas oko 3.05 sati uočili vidno opterećen kombi švicarskih registracija koji su uz pomoć uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali zaustaviti radi kontrole. No vozač se oglušio o naredbe policije te nastavio s vožnjom povećavajući brzinu.

Nakon minutu do dvije policijski službenici došli su do Malina i uočili su da je kombi sletio s ceste, udarivši u stup javne rasvjete. Policija navodi da je deset ozlijeđenih osoba zbrinuto u bolnici u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški te da policijski službenici nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida.

 

GALERIJA Najopasnije životinje na svijetu: Najopakija je odgovorna za smrt čak 750.000 ljudi godišnje
Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
1/26

Komentara 3

22
224
10:59 09.09.2024.

Još ćemo mi vidjeti koliko će nas koštati; Plenković, Božinović, Milanović, Benčić, Ninočka i ostala "inkluzivna" ljejvičarska bratija....

WI
wice
10:51 09.09.2024.

Zašto država ne donese zakon kako onaj koji je bez papira ili onaj koji je ilegalno ušao u državu ne može zatražiti azil. Može zatražiti azil jedino na legalnom graničnom prijelazu . Kako mogu skandinavske zemlje donositi takve zakone neovisno o zakonu EU?

IG
igy100
09:22 09.09.2024.

Kako su prošli Granicu? Ja ne smijem ni Suđuk iz Bosne da unesem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije