U stanu uzgajao marihuanu i "dilao" heroin

marihuana
PUZ
06.01.2010.
u 13:11

Kasnije je pretragom stana utvrđeno da je 34-godišnjak u svom stanu, točnije u podrumu, složio improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje, a pronađeno je i pet stabljiki te biljke visine od 55 do 97 centimetara.

Prilikom legitimacije na području Peščenice prije dva dana, 34-godišnji M.R. policiji je dragovoljno predao papirnati paketić s dva grama marihuane. Doveden je u službene prostorije gdje je dodatno policiji predao plastičnu kutijicu s 10 PVC vrećica koje su ukupno sadržavale 4,2 grama heroina, izvijestila je zagrebačka policija.

Kasnije je pretragom stana utvrđeno da je 34-godišnjak u svom stanu, točnije u podrumu, složio improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje, a pronađeno je i pet stabljiki te biljke visine od 55 do 97 centimetara.
Marihuanu je sušio, usitnjavao i prepakiravao te prodavao.

U stanu je također pronađena 91 tableta suboxon i 64 komada tableta subutex.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je muškarac u stanu prepakiravao i preprodavao veće količine heroina namijenjene zagrebačkom narko tržištu.
M.R., otprije poznat policiji zbog kaznenih djela razbojstava i krađe, uz kaznenu prijavu, doveden je pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

Komentara 5

DO
dovla
07:31 07.01.2010.

čovjek mora od nećeg živjeti jer nam je naš bivši premijer osigurao siguran bankrot pa se ljudi snalaze kako stignu.....

Avatar pauk
pauk
08:19 07.01.2010.

covjek radi ne krade ne vara ko sanader polancec i co.prodaje svoje proizvode a ne prodaje hrvatsku ostavite ga na miru bu vam platil porez ako ga trazite ha ha ha

OB
-obrisani-
23:09 06.01.2010.

Ma nije mi jasno, zašto ne napišu puno ime i prezime ovog botaničara.Da ja maznem čokoladicu od 100 grama,mam bi mi stavili i sliku i puno ime i prezime u novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije