MISLE DA IH SAD NEĆE BRANITI

U strahu od Kima, Južnokorejci žele vlastitu nuklearnu bombu

21.08.2024.
u 15:37

Južna Koreja, smatraju analitičari, nema postrojenja koja bi mogla proizvesti gorivo za nuklearne bombe ni tehnološko znanje kako bi ta oružja mogla izgraditi

Komentara 7

PA
PatMat
19:30 21.08.2024.

Kako S.Koreja tako jadna i siromašna zemlja ljudi ispranog mozga uspiju napraviti nuklearnu bombu, a J.Koreja tehnološki i civilizacijski napredna ne uspijevaju napraviti nuklearnu bombu. Moguće da S. Koreja zapravo i nema svoju nuklearno oružje, nego su samo marionete u u kineskim rukama. Kad Kim prijeti - to Xi prijeti. Sve to nadziru kinezi do zadnjeg atoma. Ako je nuklearni program S.Koreje plod vlastite znanosti onda nešto ne štima sa realnom slikom i propagandom o S. Koreji.

LU
luftbrenzzer
08:16 22.08.2024.

Što će im atomska bomba. Rusi ih imaju na tisuće pa im ne znače ništa. Osim toga ako im baš zatreba imaju saveznicu SAD koja će preskočiti sve znanstvene i proizvodne procese. Naime, vlada mišljenje kad bi netko prvi bacio A-bombu da bi se na njega sručila sva silesiija ostalih nuklearnih sila.

Avatar superhik74
superhik74
15:38 21.08.2024.

Mogu zeliti sto ih je volja ali s obzirom da su okupirana banana od 1953, gazde im nece to dozvoliti. Treba biti slobodna drzava za razvijati vlastiti nuklearni program. Okupirane banane ne smiju to raditi jer im okupacijske snage nece to dozvoliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije