Prometna nesreća

U sudaru poginuo motociklist, suvozačica teže ozlijeđena

motociklist (1)
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
12.04.2012.
u 18:42

U sudaru automobila i motocikla jedna je osoba poginula, dok je druga teže ozlijeđena

Jedna je osoba poginula, a druga teže ozlijeđena u sudaru automobila i motocikla koji se dogodio oko 16.20 sati na križanju Svačićeve ulice i ulice Cirkovci u Zagrebu, javili su iz PU zagrebačke. Vozač motocikla preminuo je, dok je njegova suvozačica teže ozlijeđena.

Komentara 15

Avatar kajbumscak
kajbumscak
19:28 12.04.2012.

Boze dragi :( To kao da su se sudarili na krizanju Krvavog mosta i Tkalciceve i da je netko poginuo - otprilike takve se brzine ocekuju na spomenutim ulicama i na spomenutom krizanju :( Jos ce netko u mom haustoru poginut u prometnoj nesreci :O

PE
petrinjac
20:35 12.04.2012.

vidi se da je ovaj nesretnik loš bio(nažalost) u osnovi motociklizma,još sad izići na cestu i voziti brzo je čin ludosti jer je morao znati da je asfalt hladan a za gume je to ubojstvo jer ne prijanjaju kao u toplo doba,strašno kako ljudi bez veze ginu

AN
ančica
20:20 12.04.2012.

vrlo šturi opis nesreće, nezna se tko je kriv, bitno je, opet jedan život izgubljen, drugi visi na koncu,prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije