Tunel Sveti Rok

U sudaru triju automobila ozlijeđena jedna osoba

sveti rok
Željko Mršić/Pixsell
08.06.2012.
u 12:10

Nesreća se dogodila u 11.30 sati, a u njoj su sudjelovala tri vozila. Zbog prometne nesreće i nakupljenog dima tunel je bio zatvoren u smjeru Zagreba.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći u tunelu Sveti Rok, doznajemo od glasnogovornika zadarske policije Elisa Žodana. Oko 11.30 sati jedan se automobil u tunelu pokvario i iz njega se počelo dimiti, a nedugo zatim, nevezano za slučaj kvara, dogodio se lančani sudar triju vozila u kojem jedna osoba ozlijeđena.

Zbog prometne nesreće i nakupljenog dima tunel je bio zatvoren u smjeru Zagreba, a promet se odvijao dvosmjerno kroz drugu tunelsku cijev. Promet je normaliziran te se odvija usporeno jednim trakom tunela u smjeru Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije