POLICIJA IZNIJELA DETALJE

U sudaru u tunelu Mala Kapela poginuo strani državljanin (75)

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
20.04.2021.
u 17:26

Tunel Mala Kapela je zbog prometne nesreće i očevida bio potpuno zatvoren za promet od 11,50 do 15,45

U sudaru dvaju vozila u tunelu Mala Kapela u utorak je poginuo strani državljanin (75) iz automobila njemačkih registarskih oznaka, a ozlijeđen je i hrvatski državljanin iz automobila domaće registracije, doznaje Hina u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Tunel Mala Kapela je zbog prometne nesreće i očevida bio potpuno zatvoren za promet od 11,50 do 15,45, kada je normaliziran, ali jednom tunelskom cijevi u oba pravca, jer se u drugoj cijevi obavljaju radovi.

Promet se u to vrijeme odvijao obilazno državnom cestom D 23, uz Malu Kapelu, odnosno od čvora Ogulin, preko Josipdola, vrha Kapele, do Brinja i obratno.

Komentara 1

K0
Konjina2.0
18:15 20.04.2021.

mrzim vožnju kroz tunel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije