Trgovina drogom

U teretnjaku hrvatskih oznaka u Grčkoj krijumčario 120 kg heroina

droga heroin (1)
Ilustracija
30.08.2010.
u 09:04

Zaplijenjena droga je prema prvim informacijama bila namijenjena europskom narkotržištu.

BEOGRAD - Grčka je policija u luci Igumenica zaplijenila 120 kilograma heroina u paketima od 450 do 500 grama otkrivenima u jednom teretnjaku hrvatskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao državljanin Srbije, javlja agencija Tanjug.

Vozač teretnjaka hrvatskih nacionalnih oznaka uhićen je, a prema dosadašnjim informacijama, u toj grčkoj luci teretnjak se trebao ukrcati na trajekt koji bi ga odvezao u Italiju.

Vozač teretnjaka će sutra biti priveden pred lokalnog tužitelja, javila je sinoć grčka novinska agencija ANA. Droga je, prema prvim informacijama, bila namijenjena europskom narkotržištu.

Ključne riječi

Komentara 2

AC
acatrica
22:16 30.08.2010.

a jel odmah mora znaciti da je srbin samo zato sto ima srpsko drzavljanstvo?????????moze biti i da je hrvat albanac ili bilo ko drugi......

AK
akil
21:11 30.08.2010.

Vjerujem da je srbin vjerovao da će se kazniti kamion a ne on!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije