domjenak

U veleposlanstvu obilježena 52-godišnjica neovisnosti Egipta

egipatsko veleposlanstvo,domjenak (1)
Foto: Hassan Haidar Diab/VLM
1/8
03.07.2012.
u 21:15

Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj nazočni su bili gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, savjetnici Stipe Mesića i Ive Josipovića...

Povodom obilježavanja 52-godišnjice neovisnosti Egipta, egipatska veleposlanica u Hrvatskoj Iman El-Farra priredila je domjenak u svojoj rezidenciji.

Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj nazočni su bili gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, predsjednik mešihata islamske zajednice Aziz Hasanović, nadbiskup duhovnog stola Nedjeljko Pintarić te savjetnici bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, Budimir Lončar i Tomislav Jakić, savjetnik predsjednika Josipovića za branitelje Vinko Kovačević te mnogi poznati iz javnog i političkog života u Hrvatskoj.

Uz tradicionalnu arapsku kuhinju gosti su mogli uživati uz bend orijentalne muzike Saraswatim.

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wahr
21:53 03.07.2012.

samo se guraju kako ce promicati svoje interese

PO
Pomeja
07:56 04.07.2012.

Povraca mi se kad vidim Budimira Loncara u Hrv. diplomatskom zboru. Kada smo se 1990/91 borili za neovisnost i priznanje Hrvatske, Loncar je bio za ocuvanje Jugoslavije i sve je ucinio da nas sprijeci. To sto on nema srama dada se sada slika u RH je jedno, drugo je da je Hrvatska izgubila svoje DOSTOJANSTVO. Mesic ga je trebao jer nezna jezike i bojao se kontakta s stranim predstvnicima, isto kao sto Milanovic nezna nista o gospodarstvu, pa se boji odlaska Cacica ( koji kao arhitekt takodjr nema pojma o gospodarstvu- on ga shvaca kao mjesto svog osobnog "drpa").

OB
-obrisani-
10:53 04.07.2012.

Pa nije moguće da se ovaj komunistički zločinac od Budimira Lončara koji je 1945. godine Hrvate neposredno koštao života, a poslije 1990. godine posredno, još pojavljuje u javno u društveno-političkom životu Republike Hrvatske, kojoj je nanio toliko zla i ljudskih žrtava ! Trebalo bi i njega i one koji ga podržavaju procesuirati i strijeljati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije