Prvi STOP SHOP u Virovitičko-podravskoj županiji

U Virovitici otvoren maloprodajni park STOP SHOP

STOP SHOP
Foto: STOP SHOP
1/7
04.10.2024.
u 12:47

U Virovitici je svečano otvoren maloprodajni lanac STOP SHOP, prvi takav u Virovitičko-podravskoj županiji, koji kroz svoju raznoliku ponudu domaćih i međunarodnih proizvođača nastavlja biti sinonim kvalitete i pristupačnosti na jednome mjestu. Novi STOP SHOP ukupno je šesnaesti u toj mreži na nacionalnoj razini, čime ovaj međunarodni brend dodatno potvrđuje uspješnost ovoga tipa poslovanja u Hrvatskoj. Svečanom otvorenju novog trgovačkog odredišta prisustvovali su Igor Andrović, župan Virovitičko-podravske županije, Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice i Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca virovitičkog STOP SHOP-a, kupci i posjetitelji, a službeni dio programa svojim je nastupom uljepšao lokalna Glazbena škola Jan Vlašimsky. Povodom otvorenja, posjetitelje je dočekao bogat cjelodnevni program, uz razne pogodnosti i aktivnosti za sve uzraste, s posebnim naglaskom na djecu.

Igor Andrović, župan Virovitičko - podravske županije
Foto: STOP SHOP

„Otvaranje retail parka donosi značajan ekonomski rast za cijelu Virovitičko-podravsku županiju kroz stvaranje novih radnih mjesta i privlačenje investicija. Dolazak STOP SHOP-a u Viroviticu svakako doprinosi razvoju lokalnog gospodarstva, ali i povećava turističku atraktivnost regije. Također, očekujemo poticanje razvoja prometne i komunalne infrastrukture, što donosi dugoročne koristi za cijelu našu županiju. Naši Virovitičani, ali i stanovnici okolnih područja, sada mogu uživati u novim sadržajima, a neki i pronaći dugo traženi posao“, rekao je Igor Andrović, župan Virovitičko-podravske županije.

Ivica Kirin. gradonačelnik Virovitice
Foto: STOP SHOP

„Dolaskom STOP SHOP-a u Viroviticu otvorena su nova radna mjesta za naše sugrađane, kao i novo mjesto za druženje, koje je unaprijedilo ponudu Virovitice. Dolazak renomiranih nacionalnih i međunarodnih brendova potvrđuje da smo na pravom putu u učvršćivanju pozicije grada Virovitice kao trgovačkog središta ovog dijela Hrvatske. Projekti poput ovog predstavljaju značajne korake ka poboljšanju kvalitete života i jačanju ugleda našeg grada. Cilj nam je i privući nove strane ulagače i omogućiti realizaciju novih projekata koji će dodatno obogatiti zajednicu“, rekao je Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice.

Po uzoru na dosadašnje STOP SHOP maloprodajne parkove u Hrvatskoj i ovaj virovitički prostire se na 9.881 m2 te kupcima nudi prostrani parking s 400 parkirnih mjesta. Novootvorena shopping destinacija nalazi se na adresi Ulica Ote Horvata 1, a stanovnicima Dugog Sela i okolice nudi bogatu ponudu 18 novootvorenih lokala, među kojima su: New Yorker, Eurospin, Sinsay, TEDi, dm-drogerie markt, KiK, Pepco, Admiral, SportVision, ZOO CITY, Arena Slatina, VACOM, Mana Moda, Baby Center, s’Oliver, Optika Anda, Viktor te caffe bar My Way.

Joško Piteša, Country Manager Operations STOP SHOP-a za Hrvatsku
Foto: STOP SHOP

„Otvorenje ovog trgovačkog odredišta u Virovitici, prvog našeg parka u Virovitičko-podravskoj županiji, potvrđuje točnost naših tržišnih analiza koje su ukazale na potrebu za ovakvim poslovnim iskoracima u ovom dijelu Europe. Hrvatska je zemlja s velikim poduzetničkim potencijalom, što smo u STOP SHOP-u prepoznali još ranije. Taj potencijal savršeno se uklapa u naše poslovne uvjete, kao i u potrebe naših domaćih i međunarodnih zakupaca. Zbog toga planiramo daljnje širenje mreže STOP SHOP maloprodajnih parkova u Hrvatskoj i u naredne dvije godine“, rekao je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku.

Ovaj novootvoreni STOP SHOP, kao i prethodni, odlikuje se izvrsnom prometnom povezanošću i lakoćom pristupa iz svih dijelova Virovitice i okolice. Raznolika ponuda zakupaca osigurava da stanovnici Virovitice mogu uživati u praktičnosti i pristupačnosti trgovačkog centra, gdje će pronaći sve što im je potrebno za sebe, svoje obitelji i svoje domove. Novi STOP SHOP Virovitica predstavlja idealno mjesto za obiteljsku kupovinu.

Igor Andrović, Ivica Kirin, Joško Piteša, Mirko Habijanec
Foto: STOP SHOP

Inače, riječ je prepoznatljivom brendu maloprodajnih parkova koji predstavljaju jasnu alternativu trgovačkim centrima u većim gradovima, koji su zbog svoje arhitekture često prenatrpani. Ovi maloprodajni parkovi uključuju prepoznatljive i praktične domaće i međunarodne brendove, a fokusirani su na gradove srednje veličine. STOP SHOP maloprodajni parkovi u Hrvatskoj se nalaze na još 15 lokacija – Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec, Đakovo, Vukovar, Dugo Selo, a do kraja godine novi STOP SHOP otvara se i u Krapini.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije