Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planirana su tri bazena

U Virovitici uskoro kreće gradnja gradskog bazena! Jedan od najočekivanijih projekata vrijedan 8,4 milijuna eura

Virovitica: Grad kroz političku i društvenu scenu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
25.06.2024.
u 15:58

Izgradnja "Bazensko sportsko-turističkog centra Virovitica" uključuje izgradnju tri bazena: rekreacijskog, sportskog i dječjeg te tri sunčališta.

Jedan od najočekivanijih projekata u Virovitici, izgradnja gradskih bazena, sve je bliže realizaciji jer je Grad u utorak napravio prvi korak prema postupku javne nabave za izvođenje radova na izgradnji bazensko sportsko-turističkog centra, izvijestili su iz Gradske uprave. Do 1. srpnja trajat će prethodno savjetovanje za zainteresirane gospodarske subjekte a idući će idući tjedan biti objavljen postupak javne nabave u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH i Službenom listu EU.

Procijenjena vrijednost nabave je 6,7 milijuna eura bez PDV-a, odnosno 8.4 milijuna eura s PDV-om. Projekt će biti sufinanciran iz Integriranog teritorijalnog programa. Izgradnja "Bazensko sportsko-turističkog centra Virovitica" uključuje izgradnju tri bazena: rekreacijskog, sportskog i dječjeg te tri sunčališta.

U centru će biti i sadržaji za ugostiteljske i sportske namjene te vanjski sportski tereni za minigolf, odbojku na pijesku, stolni tenis te dječje igralište. Rok za dovršetak projekta je 18 mjeseci od potpisivanja ugovora s odabranim izvođačem radova.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Nitko ne zna kako su nastale: Misteriozne kamene kugle velika su atrakcija u BiH

Virovitica: Grad kroz političku i društvenu scenu
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije