dogovorena tučnjava?

U Vukovaru došlo do masovne tučnjave srednjoškolaca, jedna osoba teže ozlijeđena

vukovar tučnjava
Foto: Branimir Bradaric/PIXSELL
23.12.2014.
u 18:04

Danas je u Vukovaru oko 13 sati u ulici Rudolfa Perišina došlo do masovne tučnjave srednjoškolaca u kojoj su tri osobe ozlijeđene

Danas je u Vukovaru oko 13 sati u ulici Rudolfa Perišina došlo do masovne tučnjave srednjoškolaca u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Prema navodima iz policije sukobu je prethodio verbalni sukob u školi da bi do tučnjave došlo po završetku škole. U njemu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, odnosno, pomaknuta je nosna kost od udarca, dok su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede. Svi ozlijeđeni su zbrinuti u općoj bolnici Vukovar.

Prema riječima glasnogovornika PU vukovarsko - srijemske Domagoja Džigumovića povod tučnjave nije bio nacionalne prirode, ali ne isključuje mogućnost da su u tučnjavi sudjelovali učenici različitih nacionalnosti. Iz policije doznajemo da prilikom tučnjave nisu korištena nikakva oružja. Navodno su se srednjoškolci nakon verbalnog sukoba u školi dogovorili gdje će se potući i tko će se s kim tući. Iz policije navode da se vrši daljnja istraga.

>>Izbacili ih iz noćnog kluba pa razbijali stakla na klubu i vozilu

Komentara 21

BO
bosposavina
18:48 23.12.2014.

Žalosno da se patnja grada nastavlja da netko jos uvjek neprihvaća da živi u RH da je Vukovar grad mučenik i da neprihvaća oprost u zamjenu za izvinjenje i iskreno kajanje .

Avatar poljicanin
poljicanin
19:03 23.12.2014.

"nisu korištena nikakva oružja",znači sve je u okviru nekakvog fair-playa.Po meni je to najbitnija stvar,neka se malo pokefaju.Bolje tako nego da stradaju nedužne osobe.Mislim da nije potrebno dizati previše prašine oko ove sitnice...

DU
Deleted user
20:42 23.12.2014.

nevjerujem da je na nacionalnoj osnovi kad niste napiasali ćirilicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije