Incident u Zadru

U zadarskom noćnom klubu noćas izbila masovna tučnjava

policija
Arhivska fotografija
12.02.2010.
u 09:34

Neslužbeno se doznaje da je ispred kluba netko ispalio hitac u zrak iz vatrenog oružja. Na kriminalističku obradu privedeno je osam osoba u dobi od 18 do 50 godina

ZADAR - Zadarska policija jutros oko 4.10 sati zaprimila je dojavu o tučnjavi u noćnom klubu Maya pub na Liburnskoj obali. Na mjestu događaja zatečeni su zaposlenici, a u blizini i nekoliko osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u tučnjavi. 

U prostorije policije dovedeno je ukupno osam osoba u dobi od 18 do 50 godina. U tučnjavi je jedan 49-godišnjak lakše ozlijeđen zbog čega je zatražio liječničku pomoć.  

Neslužbeno se doznaje da je pred klubom u jednom trenutku ispaljen i hitac u zrak iz vatrenog oružja.

U tijeku je kriminalistička obrada.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:52 12.02.2010.

hrpa debila, a kaj su njih sad specijalci napali kad su oni samo rješavali svoje nesporazume.!!

Avatar Robinzon
Robinzon
10:04 12.02.2010.

Radnička klasa prije prve šihte došla malo na čaj, porazgovarali o Kerumu i Sanaderu, malo se porječkali, a policija odmah hapsi. Kakva je to pravna država.

Avatar sultan46
sultan46
02:07 13.02.2010.

sjecam se kako su svi 1990 pljuvali po narodnim pjesmama a sada samo narodnjacki klubovi postoje,,,imamo glumce bolje nego holywod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije