Prostitucija u Zadru

U Zadru uhićene dvije prostitutke iz Zagreba

prostitutke u Rimu
Reuters/Pixsell
14.07.2010.
u 09:50

Utvrđeno je da su Zagrepčanke početkom srpnja unajmile stan u Zadru gdje su do 12. srpnja nepoznatim osobama pružale seksualne usluge - istaknuli su iz zadarske policije.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je prekršajne prijave protiv 45-godišnjakinje i 36-godišnjakinje iz Zagreba zbog odavanja prostituciji.

- Utvrđeno je da su početkom srpnja ove godine unajmile stan u Zadru gdje su do 12. srpnja nepoznatim osobama pružale seksualne usluge. Protiv njih je podnesen optužni prijedlog i privedene su prekršajnom sucu u Zadru - istaknuli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar pauk
pauk
09:50 15.07.2010.

sigurno je bolja od tebe

VI
virago
12:47 14.07.2010.

a koje su cijene i usluge nudile molimo novinara za obširnije informacije za te dvije dame jer mušterija očito ima pa.....

Avatar sultan46
sultan46
12:48 14.07.2010.

De vi to malo bolje pretrazite,,ima njih najmanje jos par stotina... kao da je to neka tajna...cccccc al ove dvije stare polovnjace,,tko ce njima jos nesto platiti?? Bolje je voditi ljubav nego rat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije