Greška

U žestokom napadu NATO snaga poginulo pet civila

libija
Reuters
19.06.2011.
u 11:10

Nekoliko kuća je potpuno uništeno u napadu koji se dogodio u noći sa subote na nadjelju. Strani dopisnici u Tripoliju vidjeli su tijela ubijenih. NATO je obećao brzu istragu.

Najmanje pet osoba je poginulo u napadu NATO snaga na glavni libijski grad Tripoli, tvrdi libjjska vlada koju kontrolira Moamer Gadafi.

Nekoliko kuća je potpuno uništeno u napadu koji se dogodio u noći sa subote na nadjelju. Strani dopisnici u Tripoliju vidjeli su tijela ubijenih.  NATO je obećao brzu istragu.

Ključne riječi

Komentara 31

OB
-obrisani-
11:17 19.06.2011.

U Haag, U Haag.............

Avatar seneka
seneka
11:30 19.06.2011.

Nato je pobio tisuće ljudi,a mi se dičimo što smo članica,i još to debelo plaćamo. Nas nitko nije pitao ,kao što nas neće pitati za EU. Ali mi smo izabrali ovu vlast,i opet ćemo,jer smo najgluplji narod na planetu!

TO
Toni50
17:16 19.06.2011.

U žestokom napadu NATO snaga poginulo pet civila, ostalih 364 nisu bili civili zirani. izgledali su odozgor za amere kao branitelji svoga grada . A to i jesu mladići od 17 -27 godina - vojnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije