ISTRAGA U TIJEKU

Ubijen Hrvat (54) u Nizozemskoj. Vlasti mole poznanike da im se jave: 'Ne znamo puno o žrtvi'

Hostage incident in Amsterdam
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
10.10.2022.
u 16:09

Detektivima se trebaju javiti i oni koji su iznenada prestali viđati ili razgovarati s nekim u ranim ili srednjim pedesetima koji bi mogao biti iz Hrvatske, poručili su iz policije.

Nizozemska policija je identificirala tijelo muškarca pronađenog 27. rujna u jutarnjim satima u skladištu u Medembliku kao 54-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasti su izvijestile kako je muškarac ubijen, te su zatražili pomoć javnosti u istrazi. Policija je zamolila sve svjedoke ili osobe koje su tog dana fotografirale to područje da im se jave.

Hitna služba, podsjećamo, bila je pozvana na mjesto događaja zbog dojave da je muškarcu loše. Iako su policajci brzo stigli na mjesto događaja i pokušali oživiti 54-godišnjaka, nije im uspjelo. Muškarac je proglašen mrtav.

Deset dana kasnije, policija je još pokušavala zaključiti što se točno dogodilo, piše NL Times.

“Detektivi bi željeli stupiti u kontakt s ljudima koji imaju snimke kamera ili nadzornih kamera u blizini Verewega (Medemblik) od večeri i noći ponedjeljka, 26. rujna, do utorka ujutro, 27. rujna, ili svjedocima koji su ta dva dana primijetili nešto nesvakidašnje u okolini", rekla je policija.

Vlasti su također rekle da ne znaju puno o žrtvi. Detektivima se trebaju javiti i oni koji su iznenada prestali viđati ili razgovarati s nekim u ranim ili srednjim pedesetima koji bi mogao biti iz Hrvatske, poručili su iz policije.

"Budući da je muškarac bio nepoznat, policija upućuje apel ljudima koji bi mogli biti poznanici tog čovjeka", navode.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije