u siriji

Ubijen jedan od vođa Al-Qa'ide koji je planirao napad na SAD

Muhsin al-Fadhli
Foto: Reuters/PIXSELL
22.07.2015.
u 08:36

Muhsin al-Fadhli ubijen je 8. srpnja dok se vozio automobilom blizu grada Sarmada, rekao je glasnogovornik Pentagona

Vođa terorističke skupine Khorassan povezane s Al-Qa'idom, Muhsin al-Fadhli, ubijen je u Siriji u američkom zračnom napadu početkom srpnja, priopćio je Pentagon.

Muhsin al-Fadhli ubijen je 8. srpnja dok se vozio automobilom blizu grada Sarmada, rekao je glasnogovornik Pentagona.

Al-Fadhli je navodno bio upoznat i s terorističkim planovima za 11. rujna i znao je što će se dogoditi. Osim toga, njegova je skupina planirala napade na Sjedinjene Američke Države i njihove saveznike.

>> Ubijen vođa Al-Qa'ide odgovoran za napad na Charlie Hebdo

Komentara 22

BO
Borivoje
17:15 22.07.2015.

ja ne znam tko vise terorise taj bliski istok zapad ili oni zapad, ja ne vidim da padaju bombe po zapadu i ne vidim da stradaju od bombi djeca ovih koji bombardiraju blisko istocnu djecu.

MR
mrkoje
17:19 22.07.2015.

ako bi u svijetu sada dosla neka pravda temeljena u istini, onda bi amerika sa izraelom zajedno ,i jos neki bili u velikim mukama,jer ono sto oni cine to je dovelo do mnogih nepravdi u svijetu

JE
jelenka
17:07 22.07.2015.

ako je to rekla amerika, to kao da je istina za polovinu svijeta...a dosada su vodju isisa ubili barem 65 x,i to svakog mjeseca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije