Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U BOGOTI

Ubio DJ-icu, tijelo stavio u kovčeg i bacio ga u smeće: 'Pretpostavka je da sam bio pod utjecajem droga'

Foto: Screenshot Instagram, X
1/3
08.03.2024.
u 12:52

Na sudu u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti, John Poulos (36) opisao je trenutak kada se probudio i otkrio da je 23-godišnja Valentina mrtva u krevetu pored njega

Razvedeni otac iz Teksasa optužen je za ubojstvo svoje djevojke, poznate kolumbijske DJ-ice, tijekom intimnog odnosa. U srijedu je svjedočio da se ne sjeća kako je došlo do ubojstva jer je bio pod utjecajem droge. Međutim, priznao je da je nakon tog događaja tijelo žene stavio u kovčeg i bacio ga u smeće, piše CBS58.

Na sudu u kolumbijskom glavnom gradu Bogoti, John Poulos (36) opisao je trenutak kada se probudio i otkrio da je 23-godišnja b mrtva u krevetu pored njega, sa seks igračkom oko vrata.

"Pokušao sam probuditi Valentinu, ali nije reagirala", rekao je Poulos. “Kada sam je prvi put vidio, odmah sam znao da nešto nije u redu. Bila je vrlo blijeda.”

POVEZANI ČLANCI:

 

Rekao je kako su razgovarali svaki dan tijekom devet mjeseci prije nego što je otišao u Kolumbiju kako bi upoznao njenu obitelj u siječnju 2023.. Upoznali su se preko aplikacije za spojeve 2022. godine,a planirao ju je i oženiti. "Volio sam ju. Zamislite ubiti nekoga koga ste voljeli", izjavio je na suđenju.

"Pretpostavka je da sam bio pod utjecajem droga, alkohola... Nisam bio potpuno pri svijesti tada, i ne znam jesam li to učinio, ne znam je li to učinila ona. Nikad nisam koristio droge prije nego što sam upoznao Valentinu", dodao je.

Kada je shvatio da je Valentina mrtva u krevetu pokraj njega nije zvao pomoć ni obavijestio policiju. Stavio je tijelo u kofer koji je zatim bacio u smeće. 

"Odlučio sam pokušati pobjeći i stavio sam njezino tijelo u plavi kofer koji sam donio", priznao je Poulos. Pobjegao je u Panamu, no uhićen je kada je pokušao pobjeći u Tursku. Nakon uhićenja je izručen Kolumbiji te bi mogao biti osuđen na do 50 godina zatvora radi ubojstva. 

FOTOGALERIJA Policija objavila detalje nesreće na A3 u kojoj su poginule dvije osobe

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije