nesreća kod našica

Udario u divljač pa se sudario s kombijem i poginuo

nesreća, policija, očevid, ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
24.12.2012.
u 19:13

Vozač kombija ozlijeđen je i prevezen u našičku bolnicu. Policija još nije iznijela službene informacije o uzrocima nesreće jer je očevid u tijeku

DONJA MOTIČINA - Mladić (22) poginuo je, a 48-ogodišnjak je ozlijeđen u sudaru automobila i kombija večeras oko 18 sati između Seone i Donje Motičine kod Našica. Nesretni je mladić, neslužbeno doznajemo, na cesti naletio na tele jelenske divljači. Automobil mu je od udarca odbačen u stranu, a u tom je trenutku nailazio 48-ogodišnjak u kombiju. Došlo je do sudara, a mladić je preminuo na putu do bolnice. Vozač kombija hitno je prebačen u našičku bolnicu. Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci. Policija još nije iznijela službene informacije o uzrocima nesreće jer je očevid u tijeku.

>> Dvoje poginulih u sudaru kod Vinkovaca

Komentara 1

FE
Felis
19:57 24.12.2012.

Ovo je prvi slučaj smrtnog stradavanja čovjeka uslijed naleta na divljač u Hrvatskoj - nadam se da dugo vremena nećemo čitati o drugom. Sućut obitelji mladića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije