Nedostaje još 25.000 eura

Udovici hrvatskog branitelja s petoro djece obnovljena kuća, ali fali novca za uređenje

privatni album
14.05.2024.
u 10:43

Robert Žunić, predsjednik Udruge napominje da je gospođa Andrijana vrijedna i požrtvovna majka, djeca su uspješna, dobro dogojena i skromna, želja jedne djevojčice kada ih je upoznao bila je 'raif' za kosu

Akcija za pomoć u obnovi kuće Andrijane Matijević iz Škabrnje, udovice hrvatskog branitelja i samohrane majke petero malodobne djece, koju je pokrenula Udruga za pomoć žrtvama nasilja djeci i siromašnima, zahvaljujući donacijama brojnih ljudi diljem Hrvatske, rezultirala je obnovom fasade, zamjenom otvora i kompetnim uređenjem vanjskog dijela kuće, međutim da bi se majci i njezinoj djeci osigurali pristojni uvjeti za život potrebno ju je urediti i iznutra, a ponestalo je novaca.

"Molim sve ljude dobrog srca pomozite meni i mojim petero maloljetne djece. Suprug mi je preminuo zbog posljedica rata kao hrvatski branitelj. Ja sam teško bolesna, pijem lijekove i liječim se. Nisam zaposlena zbog moje bolesti i brinem sama o svojih petero maloljetne djece. Hvala svima od srca!" poručila je Andrijana Matijević i zamolila da se sredstva uplate na račun Udruge, koja i vodi radove na njezinoj kući, jer je njezin račun blokiran.

"Hvala svima koji su do sada pomogli obitelji Matijević. Sav novac je utrošen na obnovu kuće. Dalje bi trebalo nastaviti unatranje radove na dječijoj sobi, kupaoni i kuhinji. Potrebno nam je oko 25.000 eura i molimo dobre ljude da nam pomognu i dalje kako bi djeca imala svoje sobe i normalne uvjete za život. Oni zaslužuju živjeti u uvjetima dostojnih čovjeka" kaže Robert Žunić, predsjednik Udruge koji napominje da je gospođa Andrijana vrijedna i požrtvovna majka, djeca su uspješna, dobro dogojena i skromna, želja jedne djevojčice kada ih je upoznao bila je 'raif' za kosu.

POVEZANI ČLANCI:

"To je obitelj kojoj je zaista potrebna pomoć!" pozvao je još jednom Robert Žunić čitatelje Večernjaka da se uključe i pomognu akciju. Račun za pomoć obitelji Matijević otvoren je u Erste&Steiermärkische Bank d.d., IBAN: HR4824020061101034912. Primatelj: skraćeni naziv Udruge: HUPŽNDS. Svift/bic za uplate iz inozemstva: ESBCHR22. model: 00, poziv na broj: 73834063697-2023.

FOTOGALERIJA Misterij 'zelene zgrade' u N. Zagrebu: Utrošeni su milijuni, nikad nije imala stanare, a što joj nosi sudbina...?

1/17

Komentara 3

RE
realisticki
13:36 14.05.2024.

To će platitii ministarstvo za demografiju.

UM
Umjereni
13:25 14.05.2024.

Ne znam što reći. Želja jedne djevojčice je rajf za kosu. A druga ima iphone 13 koji je u trenutku nastanka fotografije koštao 700 do 1000 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije