POLUFINALE EP

Uhićen Vukovarac koji je poticao nasilje nakon rukometne utakmice

nasilje (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
31.01.2012.
u 08:44

Protiv 18-godišnjeg Vukovarca podignuta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, a iz policije navode i da nastavljaju izvide s ciljem pronalaska preostalih počinitelja ovoga kaznenog djela

Nakon nereda i vandalizma u Vukovaru, koje je uslijedilo nakon polufinalne utakmice EP-a u rukometu između Srbije i Hrvatska, policija je pronašla 18-godišnjeg Vukovarca za kojega je utvrđeno da je poticao nasilničko ponašanje koje je dovelo do incidenta.

Prema navodima policije, on je skupini mlađih osoba pokazao objekt u Vukovaru u Ulici tri ruže gdje je više osoba slavilo rođendan. Pri tome su razbijena stakla na objektu, inventar, oštećena tri automobila, a lakše je ozlijeđena i jedna muška osoba. Protiv 18-godišnjeg Vukovarca podignuta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, a iz policije navode i da nastavljaju izvide s ciljem pronalaska preostalih počinitelja ovoga kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar alien79
alien79
09:14 31.01.2012.

Vidi vidi kako je milicija sada revna u pronalaženju mladića koji su poticali nerede, a nisu baš tako efektivni u pronalaženju dokaza da je Dr. Voja poticao silovanja???

2U
2u8
09:17 31.01.2012.

...podignuta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež ... ....................................................................................................................... ....a da je prijavljen kod Općinskog državnog odvjetništva za starež? Ako ima 18 godina, dunkve taj ima pravo glasa na biralistima, a onda ja kao porezni obaveznik koji placa umotvorine tih nasih kulturnjakas, valjda imam pravo znatoi kako se ponos matere i oca svoga, zove; punim imenom i prezimenom. Sve ostalo su mrvice bace ne pred sitnozubu stoku............seveda

OB
-obrisani-
09:19 31.01.2012.

tri ruze --a jel ima i tri prsta,ahahhahahahhahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije