PRIZNALA JE KRIVNJU

Uhićena OnlyFans manekenka: Oženjeni muškarac dao joj je stotine eura, no htjela je još

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
23.10.2024.
u 22:04

Manekenka je uhićena i optužena za ucjenu, a krivnju za zločin priznala je u prosincu prošle godine

OnlyFans manekenka, Bethan Guy (29) iz Engleske, ucijenila je oženjenog pratitelja. Naime, muškarcu je zaprijetila da će reći njegovoj supruzi da se prijavio na tu platformu, gdje se uglavnom objavljuje sadržaj za odrasle, ako joj ne isplati stotine funti. Guy, koja je prodavala svoje eksplicitne fotografije, potom je dobila 450 funti, odnosno oko 540 eura, od prestravljenog korisnika. Zatražila je još novca, no muškarac je otišao na policiju te je ona uhićena. Izbjegla je zatvorsku kaznu te je osuđena na dvije godine uvjetno.  

"Osjećao sam se zarobljeno i bespomoćno. Nisam imao dovoljno novca da platim stanarinu i račune. Osjetio sam da nemam drugog izbora nego platiti jer je ona vrlo jasno izrazila prijetnje i bojao sam se razornog utjecaja na moj život ako ne platim", izjava je muškarca koja je pročitana na sudu, navodi The Sun.

Manekenka je uhićena i optužena za ucjenu, a krivnju za zločin priznala je u prosincu prošle godine. Na društvenim mrežama potom se ispričala zbog pogreške. "Ova mala pogreška sada me stajala toliko boli i straha da ne mogu ni objasniti", poručila je. Osim uvjetne kazne, Guy mora muškarcu platiti odštetu od 450 funti. 

GALERIJA Dvorac jednog od najopasnijih Hrvata propada, ali uskoro bi uništeno zdanje moglo dobiti novi sjaj
Ilustracija
1/32
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije