Po hitnom postupku

Uhvaćen bez vozačke i osuđen na 8 dana zatvora

očevid,policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.11.2014.
u 20:10

Mladić je, naime, jučer oko 10.45 sati u Novoj Kapeli upravljao Corsom novogradiške registracije iako nema vozačku dozvolu

Rijetko viđeno sinkronizirano i brzo djelovanje iskazali su policija i sud, koji su u srijedu uhvatili i samo nekoliko sati na zatvor osudili 18-godišnjaka.

Mladić je, naime, jučer oko 10.45 sati u Novoj Kapeli upravljao Corsom novogradiške registracije iako nema vozačku dozvolu. Kako je već u nekoliko navrata činio isti prekršaj, po žurnom je postupku priveden na Prekršajni sud u Novoj Gradiški gdje je proglašen krivim te istog popodneva predan u požeški zatvor na odsluženje zatvorske kazne u trajanju od osam dana.

>> U 10 ujutro ga uhvatili s više od 4 promila, dobio 8 dana pritvora!

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:52 27.11.2014.

ma u kojoj se drzavi ovo dogodilo? kod nas? Nemoguće!

ZI
zico
06:44 28.11.2014.

čovjek vozi bez vozačke 8 dana zatvora.....baš me zanima jel onaj majstor u zatvoru kaj je prebio nizozemca...u istri negdje

M3
Miške 3
06:08 28.11.2014.

Uhvačen je bez vozačke dozvole, osuđen je na 8 dana i dozvola mu je oduzeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije