Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na istočnoj obali otoka

Uklonjen bespravni mul sa otoka ljubavi uz intervenciju Općine Pašman i udruge Eko-Zadar

Galešnjak - najromantičniji otok na svijetu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
19.04.2024.
u 11:15

Bespravna gradnja je prijavljena nakon sto su se uz obalu otoka ljubavi pojavili vreće s građevinskim materijalom i dijelovi armature kao predpriprema za gradnju mula.

Općina Pašman uklonila je započetu bespravnu gradnju na otoku Galešnjaku ispred Turnja. Iz Općine Pašman su izvjestili da je
Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja Eko-Zadar, koja je član Mreže Zelenih telefona Hrvatske, putem Zelenog telefona sredinom ožujka zaprimila prijavu o započetoj bespravnoj gradnji mola na istočnoj obali otoka Galešnjaka, ispred katastarske čestice 5682 katastarske općine Pašman.

Navedenu bespravnu gradnju je Eko Zadar zatim pismenim putem prijavila Općini Pašman koja ju je brzom reakcijom uklonila. Podsjetimo, bespravna gradnja je prijavljena nakon sto su se uz obalu otoka ljubavi pojavili vreće s građevinskim materijalom i dijelovi armature kao predpriprema za gradnju mula.

U sve su se uključile Lučka kapetanija i DORH kako bi pronašli onoga koji je devastirao ovaj svjetski fenomen, otok u obliku srca pored kojeg se sidre i najpoznatije svjetske zvijezde, poput Beyonce, Michaela Jordana…. Otok je i na prodaju i košta 13 milijuna eura, ali jedan vlasnik parcele ne želi je prodati, a svi od zainteresiranih “bogataša” su zainteresirani isključivo za cijelo srce(srcoliki otok).

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Ovo je jahta ostavljena na Krku: Napola je potonula, ne zna se tko je vlasnik

Galešnjak - najromantičniji otok na svijetu
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije