PRETRAŽILI PROSTORIJE OSUMNJIČENOG

Ukradena vrijedna slika iz splitske stare gradske vijećnice, policija ju je uspjela pronaći

Split: Obnovljeno pročelje stare gradske vijećnice na Narodnom trgu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
11.10.2021.
u 12:49

Policijski službenici I. policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom

Iz splitske stare gradske vijećnice ukradena je u srijedu, 6. listopada, vrlo vrijedna slika. Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je danas kako je umjetnina, nakon provođenja kriminalističkog istraživanja, pronađena. 

Policijski službenici I. policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim da je otuđio sliku u vrijednosti devet tisuća kuna.

- U sklopu istraživanja obavljena je pretraga prostorija koje spomenuti koristi kada je pronađena i oduzeta slika. Protiv 47-godišnjaka podnijeto je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

VIDEO Mlada bankarica iz Škotske pala s balkona u Dubrovniku: “U komi je, u potpunom smo šoku”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije