VELIKA PRIČA

'Ukrajinci, sjetite se Vukovara!' Branitelj s Trpinjske ceste objasnio zašto Mariupolj tako strašno podsjeća na četnički pohod '91.

13.03.2022.
u 16:11

- Što je ostalo ukrajinskom narodu sada u ovom teškom trenutku? Ostaju im dragovoljci koji su spremni stati pred stostruko jačeg neprijatelja. I dragi Bog. Nitko drugi. Ovog trena sve je na njima, i samo na njima. Stizat će poruke podrške iz Europe i svijeta pune patetike, ali obraniti ih mogu jedino njihovi najbolji ukrajinski sinovi. Jedino oni. Nitko od tih koji šalju patetične poruke podrške neće doći i uzeti pušku u ruku i braniti vašu zemlju. Neće ni svoje sinove poslati u rat. Vjerujte mi, doživjeli smo to. Zato molite za svoje dragovoljce, jer oni mogu čuda napraviti, oni mogu obraniti svoj dom i domovinu – navodi Stipo Mlinarić, koji je uputio i posebnu poruku Ukrajincima.

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar Asterix
Asterix
18:27 13.03.2022.

Naporni su ovi Srbi stupidnim pravdanjem agresije na suverenu državu. Zamolio bi ih da odtraktorišu na svoje portale.

VT
Vlad-Tepes
17:04 13.03.2022.

Ruski okupator neće uspjeti kao što nije uspjela ni velikosrpska neman 90-ih

DU
Deleted user
18:30 13.03.2022.

Hrvati izgleda da je doslo ponovno vrijeme da ocistite i podmazete ono sto ste sakrili zatrebat ce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?