RAT U EUROPI

Ukrajincima Rusi više nisu najveća opasnost: Dvije iznenadne pojave u EU uskoro će uzeti danak

storyeditor/2022-05-19/PXL_ABA_040522_93289648.jpg
Julien Reynaud/APS-Medias/ABACA/PIXSELL
23.05.2022.
u 14:31

Zbog zamora i ratne zasićenosti koji se osjećaju u zraku, europski državnici ni ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, koji je u prvim tjednima s pravom postao simbol rata i borbe ukrajinskog naroda protiv agresije, više ne pozivaju da govori u parlamentima stranih zemalja, zbog čega su se i njegovi istupi i apeli prorijedili. Televizijski prilozi o izbjeglicama iz Ukrajine i njihovoj adaptaciji u novim sredinama također su sve rjeđi. Iznimka je, naravno, ukrajinska pobjeda na Eurosongu, ali ni to neće potrajati. Zašto se to dogodilo i kakve će biti posljedice?

Komentara 90

Avatar Fra Brne
Fra Brne
16:54 23.05.2022.

Znaći da treba pojačati antirusku propagandu? Denis,rat ne dobija propaganda već vojnici a po Zagrebu vidim desetine luksuznih automobila skupljih od 100 000 eura s UA tablicama...Na granici ukrajine kolona od 20 km , Zelenskij ukinuo davanja za stare krntije iz Njemačke i ukrajincu nagrnuli kupovati automobile a mi slati oružje i pomoć..Tko koga tu......??? Mediji proglašavaju Ukrajinu pobjednikom a Ukrajina sve manja...

V0
Vlaskoulicanec3.0
17:32 23.05.2022.

Ha, ha, ha, čitam komentare o komedijašu... Upravo za takve komentare smo moji istomišljenici i ja još prije dva tjedan dobivali brdo minusa i bili vrijedjani kao rusofili i putinoljupci..., Kada sam napisao da se komedijaš svakim danom rata sve više bogati, bilo je brdo uvreda... Vidim mnogi progledali!!!

ZE
zeky
16:59 23.05.2022.

I uz sve ono što traži i što mu je dato kaže da smo svi zakasnili, ako ovako nastavi bit će izoliran i od Rusa i od EU, ostat ce mu Amerikanci koji ce se na kraju dogovoriti sa Rusima o sudbini Ukrajine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?