IZBILI POŽARI

Ukrajinski dronovi oko nuklearke Kursk: 'Ne igrajte se s vatrom'

04.10.2024.
u 19:30

Ukrajinci su demantirali vijest da je Rusija na Vovčansk bacila najmoćniju nenuklearnu bombu od devet tona, prozvanu “ocem svih bombi”

Komentara 6

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:35 04.10.2024.

Ovaj komedijaš uporno nastoji izazvati nuklearnu katastrofu!

GD
Gra_dii
20:05 04.10.2024.

Kako sam davno pisao svaki dan rata je gori za Ukraince ,strasno je poslije izgubljenog Ugljedara koji je bio godinama utvrdivan.I sami Ukrainci i drugi saveznici mislili daje ga nemoguće uzeti....Ali te Fab bombe su strasne...Drugo Rusi brzo napreduju i i vec su kod mjesta Bogojavljenke....Nažalost trebalo je davno pregovarati sve je to iz očaja.

ID
Ivo_didin
19:54 04.10.2024.

Opet te krhotine... Naravno da nije ništa oštećeno, samo je malo nagorjelo.. čelična četka za skidanje čađi i malo boje će sve vratiti u prvobitno stanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije