Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE IH ZA 22 KRAĐE, TEŠKE KRAĐE....

Ukrali 213 parfema. Šteta 108.170 kuna

trgovine
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
11.02.2021.
u 10:55

Nakon što bi ušli u trgovine, iskoristili bi potom nepažnju ili zauzetost zaposlenica kako bi s polica otuđili parfeme s kojima bi pobjegli

 Njih dvojica, a riječ je o 25-godišnjaku  i 40-godišnjaku sumnjiče se za 22 krađe, dvije teške krađe i jednu prevaru,  koje su uglavnom počinili u raznim zagrebačkim trgovinama.

Kako je priopćila policija, mahom su krali parfeme. Njih ukupno 213, a šteta je 108.170 kuna.

Dvojac se sumnjiči da je tijekom siječnja i veljače 2021., u raznim kombinacijama, dolazio   do trgovina na području Maksimira, Malešnice, Španskoga, Trešnjevke, Novog Zagreba i Trnja. Nakon što bi ušli u trgovine, iskoristili bi potom nepažnju ili zauzetost zaposlenica kako bi s polica otuđili parfeme s kojima bi pobjegli. Mlađi muškarac krađe je uglavnom, kako se sumnja, počinio sam, no pet puta s njim je u tim krađama bio i 40-godišnjak, a još nekoliko puta i policiji za sada nepoznata osoba.

Osim toga, sumnja se da su 25 godišnjak i 40-godišnjak početkom veljače 2021. u jutarnjim satima došli do trgovine u Novom Zagrebu u kojoj su iskoristili zauzetost zaposlenika i otuđili parfeme.

Kada ih je uočila jedna od zaposlenica i pokušala 25-godišnjaka spriječiti da pobjegne, on ju je gurnuo i s otuđenim parfemima ipak uspio pobjeći. Istu stvar 25-godišnjak je napravio i u prvoj polovici siječnja 2021. u jednoj trgovinu na Trnju.

Tamo je također odgurnuo zaposlenicu koja ga je pokušala spriječiti u krađi.

Osim za krađe iz trgovina,  25-godišnjak se sumnjiči i da je koncem studenog 2020. u  Novom Zagrebu iz osobnog automobila marke Peugeot Boxer zagrebačkih oznaka otuđio ruksak. Nedugo potom, s karticom koju je našao u ukradenom ruksaku pokušao je platiti artikle kupljene u kiosku, međutim transakcija mu je odbijena.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije