Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrali alkohol pa crvenom hondom divljali po Kaštelima

policija
Arhiva VL
05.02.2010.
u 11:14

Nakon potjere muškaraci su pobjegli u šumu. Automobil je prevezen u PP Kaštela, a na njemu su bile dvije različite nepripadajuće registarske oznake.

KAŠTELA - Policija traga za četvoricom muškaraca koji su jučer nakon krađe piva i vina iz prodavaonice Konzum automobilom divljali po Kaštelima i ugrožavali građane.

Jedan od njih je u trgovinu u Kaštel Lukšiću ušao iz 15 sati. Natrpao je alkohol u košaru i prošao pokraj blagajnice ne plativši račun. Pobjegao je crvenom hondom civic na kojoj su bile dvije različite nepripadajuće registarske oznake.

Policija je oko 18 sati dobila nekoliko dojava građana Kaštel Starog i Novog koji su upozoravali na pomahnitalog vozača honde. Policajci su krenuli u potjeru, ali se vozač oglušio na njihove signale i pobjegao prema Kozjaku.

Uspjeli su zaustaviti vozilo na vatrogasnom putu na predjelu Marčeline u Kaštel Novom, ali su vozač i još tri osobe iz automobila pobjegli u šumu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije