krađa nakita

Ukrali zlatninu iz kuće u Mravincima i stana u Splitu

nakit
Goran Jakuš/Pixsell
21.11.2011.
u 14:05

Vlasnica stana ne zna kako je provalnik uspio ući jer na vratima nisu pronađeni nikakvi tragovi provale.

Lopovima na širem splitskom području posljednjih dana "omilio se" zlatni nakit. Solinskoj policiji krađu nekoliko komada zlatnog nakita vrijednog desetak tisuća kuna prijavio je 54-godišnji Ante Lj. iz Mravinaca. Nepoznati lopov provalio je u njegovu obiteljsku kuću u Mravincima u razdoblju od 18. do 20. studenoga i pokrao mu zlatninu.

Slično se dogodilo i 30-godišnjoj Bruni S. iz Splita. Od 1. do 20. studenoga iz njezina stana u Kukuljevićevoj ulici netko je ukrao više komada zlatnog nakita vrijednog oko 13 tisuća kuna. Bruna je tek jučer primijetila da joj nakit nedostaje. Ne zna kako je provalnik uspio ući u stan jer na vratima nisu pronađeni nikakvi tragovi provale.

Policija provodi kriminalističke izvide kako bi otkrili lopove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije