ČAKOVEC

Ukrao svinju tešku stotinjak kilograma, četiri ih ozlijedio

Svinje
Arhivska fotografija
01.06.2010.
u 10:30

- Igrao se Ramba i pikao životinje, pa koju pogodi. Užas! – kaže Damir Vranović u čijem su svinjcu svinje bile na tovu.

ČAKOVEC – Iz nezaključanog svinjca u vlasništvu Damira Vranovića u Gardinovcu netko je u noći s nedjelje na ponedjeljak ukrao svinju tešku 110 kilograma, a prije toga je oštrim predmetom četiri svinje ozlijedio po leđima, vjerojatno u pokušaju da ih ulovi. Kako je danas izvijestila PU međimurska, svinje su u vlasništvu tvrtke Sizim iz Velikog Otoka, a u Gardinovcu su bile na tovu.

- Svinje sam oko 19 sati nahranio i otišao. Kad sam se jučer ujutro vratio, vidio sam da svinje lutaju po farmi, a iza svinjca ugledao sam krvavi trag. Tuda je valjda vukao svinju koju je uspio zahvatiti nožem. Igrao se Ramba i pikao životinje, pa koju pogodi. Užas! – kaže Damir Vranović.

Šteta je 1200 kuna, a policija za počiniteljem, ili više njih, intenzivno traga.

Prije tjedan dana iz kokošinjca mještanke Palovca netko je ukrao 50 komada kokoši. Počinitelj još nije otkriven.

 

Ključne riječi

Komentara 9

MM
Mladen Miletić
11:11 01.06.2010.

Biče toga još; jedan vid privatnog \"harača\", neki Hrvati ne trpe da su im djeca mali hrvatči gladni- ne demonkracije nego kruheka i meseka ! Vidi se da su bjeda koja tasko postupa, to se dodje sa prikolicom i utovari sve.

X2
xychhr-200
11:17 01.06.2010.

Hrvati su sve više gladni... bit će toga sigurno još...

ČO
čombe
11:04 01.06.2010.

Bolje i krmke negoli, ne daj Bože, ljude ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije