POMAK PREMA AUTORITARIZMU

Umiljavaju se Rusiji iako ih je ona okupirala

27.10.2024.
u 20:16

Jača meka moć Moskve čak i u zemljama u kojima ta država podržava separatističke regije – na izborima u Gruziji i Moldaviji rasle stranke koje žele suradnju s Putinom

Ključne riječi

Komentara 44

IG
IgorY
21:35 27.10.2024.

Svi oni koji nisu skloni EU automatski su skloni autoritativnim i problematičnim režimima. Zašto toliko mislimo da je ovo naše najbolje na svijetu ? Iz kojih razloga ? Standard pada, izbjeglice se šeću kako žele i koriste socijalne pomoći naći na uštzrb domicilnog stanovništva, za rat u Ukrajini novac se razbacuje apsolutno bez ikakvih kriterija i bez ikakva rezultata. Sada ja vas pitam, a tko normalan želi biti dio nečega takvoga ? Zaista mi nije jasno. I kada netko odluči drugačije to su odmah ili namješteni izbori ili su Rusi uključeni u njih. A u koje to nisu uključeni Amerikanci ? Znate jedne ? Ali to je ok. Sve skupa suludo. Pustite ljude neka žive kako hoće i sa kime hoće.

MO
MOSAD
20:19 27.10.2024.

Neka dođu u HR pa da vide što znači umiljavati se državi koja vas okupira,zapali,p.bije..

Avatar Joker009
Joker009
21:01 27.10.2024.

Bolje to nego da su dobili rodne ideologije sljedeći dan ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije