dobar način zarade

Unovčio svoju frizuru: Na glavi oglašava Google, Facebook...

frizura, reklama (1)
Foto: mohawkads.com
1/3
26.03.2013.
u 12:33

Amerikanac Mohawk Gaz već godinama na svojoj glavi oglašava brojne tvrtke, a da bi postavio novu reklamu, dovoljno mu je samo oprati kosu

Da se i frizura može unovčiti, dokaz je 31-godišnji Amerikanac Mohawk Gaz, pravog imena Gasmy Joseph iz Pompano Beacha na Floridi, koji već godinama iznajmljuje svoju irokezu za reklame.

Na njegovoj su se glavi dosad oglašavali Google, Facebook, tvrtke za kreditne kartice te mnogi drugi.

Gaz svaki dan može reklamirati drugi proizvod te je samo potrebno oprati kosu kako bi na njegovoj irokezi osvanula nova reklama. Što je sve nosio na glavi, možete pogledati ovdje.

>> VIDEO Pogledajte novu dramatičnu reklamu belgijske televizije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije