Mali Kim u Mostaru

Unuk sjevernokorejskog diktatora stigao u BiH

Kim Han-sol
VL
12.10.2011.
u 22:11

Stigao u internat Koledža ujedinjenog svijeta koji će pohađati sljedećei dvije godine.

Unuk sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-ila sletio je jučer popodne u Sarajevo zrakoplovom iz Beča.Kim Han-sol je doputovao u avionu u kojem su bili i nogometni reprezentativci BiH koji su se vraćali iz Francuske, pa je iskoristio gužvu u sarajevskoj zračnoj luci i nestao fotoreporterima i novinarima.

Iako su se brojne novinarske ekipe napinjale kako bi ga fotografirale, mali Kim je zračnu luku napustio koristeći sporedni izlaz.Odmah se uputio u Mostar u internat koji nije napuštao cijelu noć. Danas se očekuje njegovo prvo pojavljivanje pred ostatkom učenika Koledža ujedinjenog svijeta koji će pohađati sljedeće dvije godine.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar gulag
gulag
23:15 12.10.2011.

Sinoć smo na Tv vidjeli iz kakve zemlje taj dečko dolazi. I kako vlada taj njegov djed. Tom momku ne bi trebalo nigdje pružiti gostoprimstvo. To je strašno.

OL
ogi_lux
23:26 12.10.2011.

pristojan mladić nije kriv što mu djed nije normalan

Avatar dovidovic
dovidovic
08:59 13.10.2011.

Školarinu za ovog momka plaća Soroš, ili oni milijuni u sjevernokorejskim radnim logorima koji skapavaju od gladi? . Kombinacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije