PROVALILI U VIKENDICU

Upali u kuću Slovenca, ali ih je dočekao i zadržao susjed do dolaska policije

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
21.10.2024.
u 10:36

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija protiv 60-godišnjaka i 47-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

Dvojac u dobi od 60 i 47 godina, se sumnjiči da su prekjučer oko 15.30 sati u Ugljanu provalili u vikendicu slovenskog državljanina, gdje ih je zatekao građanin koji ih je zadržao do dolaska policije.

Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid te je u prostorijama policije provedeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija protiv 60-godišnjaka i 47-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinio kazneno djelo Teška krađa u pokušaju.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Pogledajte što je ostalo od kupe na koju su postavili pirotehničko sredstvo, eksplozija se čula i u susjednim naseljima

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije