Mučenje životinje

Ušao u susjedovo dvorište i vilama ozlijedio njegovog psa

Čakovec: Policija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
01.02.2021.
u 13:58

Policijski službenici protiv 53-godišnjaka podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Novi, težak slučaj nasilja nad životinjom zabilježen je u petak, 29. siječnja u Okučanima.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, službenici Policijske postaje Okučani proveli su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom, potvrdivši sumnju u počinjenje kaznenog djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora i kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja.

Policija sumnjiči 53-godišnjaka, da je 28. i 29. siječnja ulazio u otvoreno dvorište 47-godišnjaka i unio leš domaće životinje (janje), smatrajući da je istu usmrtio pas u vlasništvu 47-godišnjaka. Ponovno je 29. siječnja ušao u dvorište oštećenoga, ozlijedivši vilama njegovog psa. Ozlijeđenom psu pomoć je pružio veterinar Veterinarske ambulante Okučani.

Policijski službenici protiv 53-godišnjaka podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
14:22 01.02.2021.

Kultura pridoslica iz nama bratske drzave! A nakotilo se brate svega! Vratite nam nase Srbe nazad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije