Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZIO GA SPORTSKI DIREKTOR

Policija o propucanom autu: 'Djelatnik kluba je prijavio oštećenje. Molimo građane da se jave ako imaju informacije'

Propucan automobil sportskog direktora NK Osijeka
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL/Suzana Lepan Štefančić
1/9
28.05.2024.
u 17:03

Sa sedam hitaca propucan je automobil Josea Bote, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku

U središtu Osijeka hicima iz vatrenog oružja oštećen je osobni automobil. Kako je ranije danas izvijestila Policijska uprava osječko-baranjska, dojava o oštećenom vjetrobranskom staklu na autu u Šamačkoj ulici zaprimljena je u 8.57 sati. Na mjestu događaja utvrđeno je da je prednje vjetrobransko staklo na osobnom automobilu, koji je na korištenju kod djelatnika Nogometnog kluba Osijek, oštećeno hicima iz vatrenog oružja. 

Kako je Večernji list ranije doznao, sa sedam hitaca propucan je automobil Josea Bote, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. O događaju u Šamačkoj ulici na konferenciji za medije govorio je Darijo Premec, zamjenik načelnika PU osječko-baranjske.

"Zaprimili smo dojavu djelatnika nogometnog kluba da je došlo do oštećenja vozila, najvjerojatnije zbog propucavanja. Izlaskom na mjesto događaja, utvrdili smo da je došlo do oštećenja vozila od nekoliko hitaca iz vatrenog oružja", rekao je uvodno. 

"Nastavljamo s kriminalističkim istraživanjem. Nepoznat je počinitelj, ne dovodimo nikoga u vezu. Mogu zamoliti građane, ukoliko netko ima bilo kakve informacije vezane uz ovaj događaj, da nam se s punim povjerenjem obrate", dodaje.

"Obavili smo puno razgovora vezano za ovaj događaj", kazao je te dodao kako su razgovarali s korisnicima vozila, djelatnicima kluba, građanima... Na pitanje koristi li vozilo više osoba, a ne samo Boto, odgovara: "To ćemo isto utvrditi kriminalističkim istraživanjem. Ne možemo prejudicirati".

"Kao i u svakom kriminalističkom istraživanju, naravno da sveobuhvatno radimo kako bi došli do nekakvih motiva", zaključio je.

Komentara 1

JA
Jatiser
16:31 28.05.2024.

To mu turud vratio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije