uskrsna kuharica

Uskrsni recepti vrhunskih kuhara: Kako pripremiti špikani teleći but

kuharice (1)
VL
29.03.2013.
u 16:30

Otkrijte recepte iz različitih regija Hrvatske: Od svinjske vratine s krumpirom, kuhane šunke u mekanom kruhu do domaće uskrsne pince i slasne orahnjače i makovnjače.

U povodu najvećeg kršćanskog blagdana donosimo vam probrane recepte Pavela Radeka, osobnog kuhara fra Zvjezdana Linića.

Doznajte kako se pripremaju špikani teleći but, kuhana svinjetina sa suhim šljivama, nadjevena patka i šaran s limunovom juhom.

Osim toga, otkrijte recepte za jela iz različitih regija Hrvatske s posebno osmišljenim jelovnicima za jedinstveni uskrsni užitak za stolom! Od svinjske vratine s krumpirom, kuhane šunke u mekanom kruhu do domaće uskrsne pince i slasne orahnjače i makovnjače.

Otkrijte najfinije okuse Uskrsa i pripremite sami svoje kulinarske čarolije.

Kuharicu možete preuzeti ovdje (u pdf dokumentu). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije