SUKOB U VOJSCI

Ustavna stručnjakinja: Milanović i Banožić imaju tri opcije. Plenković se mora uključiti

05.11.2021.
u 10:32

Sanja Barić kaže kako se u priču mora uključiti premijer i pokušati riješiti problem s predsjednikom države u četiri oka. Doznajemo što će se u vojsci događati idućih dana.

Komentara 15

BA
BabaLjubica
10:37 05.11.2021.

Predsjednik je Vrhovni zapovjednik i podređeni ima da ga slušaju. Neposlušne treba disciplinirati

CM
Crni_moj
11:36 05.11.2021.

Možda bi programeri i matematičari trebali kontrolirati sve naše zakone i Ustav na nedvosmislenost, jer oni to rade svaki dan. Ili je 0 ili je 1. Sve što je dvosmisleno ispraviti. Time bi se uštedjele milijarde a i sudskih procesaa bi bilo puno manje. Smanjio bi se broj tumača i odvjetnika. A ne bi bilo ni ove lakrdija od komunikacije.

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
12:22 05.11.2021.

ako smo pametni...nakon ovog homocida nikad više političke parazite ne smijemo imati. Maksimaalno dozvoljen rok za raditi u državnim službama svesti na 8 godina a nakon toga...šljakaj i zaradi lovu privatno a ne da drugi zarađuju novac a beskorisnim parazitima zagarntirana plaća bez obzira o bilo čemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?