Utemeljitelji HDZ-a podupiru Jadranku Kosor

HDZ
vl
04.01.2010.
u 12:57

Ponovno aktivno političko djelovanje počasnog predsjednika HDZ-a Ive Sanadera nanijet će nepopravljivu štetu HDZ-u, stoji u priopćenju vukovarsko-srijemskih utemeljitelja HDZ-a .

VINKOVCI - "Klub utemeljitelja HDZ-a dr Franjo Tuđman" Vukovarsko-srijemske županije daje bezuvjetnu potporu predsjednici HDZ-a i predsjednici Vlade RH Jadranki Kosor u  dosadašnjem i budućem vođenju stranke i Vlade. Posebice je podupiremo u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije, te rak-rane našeg društva - navodi se u priopćenju vukovarsko-srijemskih utemeljitelja HDZ-a koje su danas dostavili novinarima.

Oni drže da će "ponovno aktivno političko djelovanje počasnog predsjednika HDZ-a Ive Sanadera nanijeti nepopravljivu štetu HDZ-u što je već djelomično i učinjeno načinom njegova odlaska iz aktivne politike kao i načinom najave ponovnog povratka".

Na kraju priopćenja navode da će poštovati sve odluke stranačkog vodstva "radi očuvanja jedinstva članstva i jedinstva HDZ-a".

Komentara 13

UK
Ugo Kajvez
15:58 04.01.2010.

Sander dobio vritanjak od HDZ-a ... uahahahaha ... jupiiiii ... ajmo murja/USKOK ...... lovna sezona otvorena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SC
shq_control
18:17 04.01.2010.

debili-tartuf, smradezenjaro... pa ti se za jednog amerkanca-gastarbajterijanca toliko zanimaš za hrvatsku - kao da si je sam samcat opljačkao...

DU
Deleted user
14:06 04.01.2010.

Sad treba Jaca provesti sjecu knezova i istrijebiti sav ovaj kukolj. Sanader neka se odluci da li bi kakio ili piskio jer ne mozes malo biti u politici pa onda ne biti. Btw,ako je bio protiv arb.sporazuma mogao je to javno reci i postao bi heroj naroda..ovako ostace zapamcen kao kukavica i izdajnik pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije