Potvrdila analiza

Utopljenica iz Save nestala je Zagrepčanka Marica Haračić

Marica Haračić
Marina Borovac
08.05.2013.
u 15:46

Šestnaest dana nakon što je u Savi kraj Jasenovca pronađeno beživotno tijelo nepoznate žene, potvrđeno je da je riječ o Marici Haračić. Nestanak te 44-godišnje knjigovotkinje iz Klare policiji je još 16. siječnja prijavio njezin suprug.

Šestnaest dana nakon što je u Savi kraj Jasenovca pronađeno beživotno tijelo nepoznate žene, potvrđeno je da je riječ o Marici Haračić. Nestanak te 44-godišnje knjigovotkinje iz Klare policiji je još 16. siječnja prijavio njezin suprug Mujo Haračić.

Tijelo je bilo u vrlo visokom stupnju raspadanja te je tek danas provedenom DNK analizom potvrđeno da je riječ o nestaloj Marici Haračić.

– Kazali su mi da je uzrok smrti utapljanje – kroz suze nam je danas javio Haračić. Posljednji put sam je vidio na dan nestanka, kada sam je odvezao na posao u zagrebačke Utrine, gdje je imala knjigovodstveni servis. Njezina torba, isprave i ključevi ostali su u zaključanom uredu u koji je ušla oko 8.22 sati, kada je deaktivirala alarm.

Marica Haračić, iza koje je ostalo dvoje djece, 16-godišnja Alma i četiri godine stariji Anel, bit će pokopana u petak.

>>Suprug ju je dovezao na posao s kojeg se nije vratila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije