UHIĆENJA

Uz Perkovića i Mustača uhićeno još osam osoba, jedna puštena

uhićenja
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
01.01.2014.
u 19:20

Osoba privedena u Šibensko-kninskoj županiji puštena je na slobodu jer je Austrija protiv nje obustavila postupak

Osim Perkovića i Mustača, policija je danas do 12 sati na području PU zagrebačke, osječko-baranjske, varaždinske, šibensko-kninske i krapinsko-zagorske uhitila još osam osoba, izvijestila je Služba za odnose s javnošću Ravnateljstva policije.

Osobe su uhićene zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstva, razbojništva, zloporaba opojnih droga, silovanja i dr. Pri uhićenju nije bilo uporabe sredstava prisile.

Zagrebačka je policija uhitila još četiri osobe, a na osječkom je području uhićen jedan optuženik. Riječ je o pravomoćno osuđenom silovatelju.

U Varaždinu su sprovedene dvije osobe. Osoba privedena u Šibensko-kninskoj županiji puštena je na slobodu jer je Austrija protiv nje obustavila postupak.

Komentara 9

Avatar roda91
roda91
21:02 01.01.2014.

Opet su hrvatske vlasti običnom hrvatskom građaninu dale do znanja da postoje dvije grupacije hrvatskih građana, a što je jasno pokazano kod uhičenja Perkovića i ostalih po EU uhidbenom nalogu. Dok Perković slavodobitno uzdignute glave mašira ispred dvije muške osobe koje ga jedva sustižu u to vrijeme ostale uhičenike u lancima vuku interventni policajci. Predsjedniče hrvatske vlade poslali ste jasnu poruku hrvatskim građenima gdje je kome mjesto.-

Avatar mehlem
mehlem
19:38 01.01.2014.

Protive li se i ostali uhićeni izručenju, poput Nobilova klijenta, ili njih nitko ništa ne pita.

CA
canajisraM
21:01 01.01.2014.

A gdje su uhicenja ubojica 100 Hrvata u iseljenistvu i njihovih nalogodavatelja ?????? Partizanski koljaci vam se jos uvijek slobodno secu Hrvatskom. Krasno zaista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije