TEŠKA NESREĆA

Užas kod Osijeka: Mladić (24) se autom zabio u kombajn, bori se za život

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
17.10.2024.
u 08:55

Policija je nakon obavljenog očevida utvrdila da je 24-godišnjak vozio neprilagođenom brzinom, zbog čega se zabio u kombajn koji je upravo bio stao kako bi skrenuo ulijevo na poljski put

Jedan mladić bori se za život nakon stravične nesreće koja se sinoć dogodila na cesti Osijek – Klisa, javlja policija ovog četvrtka. Naime, 24-godišnji vozač zabio se u kombajn koji je vozio 51-godišnjak, nakon čega je prebačen u KBC Osijek i zadržan zbog ozljeda opasnih po život.

Naime, policija je nakon obavljenog očevida utvrdila da je 24-godišnjak vozio neprilagođenom brzinom, zbog čega se zabio u kombajn koji je upravo bio stao kako bi skrenuo ulijevo na poljski put. ''Očevidom je utvrđeno da je radni stroj bio propisno označen, a zbog oštećenja vitalnih dijelova u prometnoj nesreći oba vozila isključena su iz prometa'', javlja policija.  

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće od 20.05 do 23.05 sati Državna cesta broj 2 od skretanja za Tenju do skretanja za Veru bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim cestovnim pravcima.  

POVEZANI ČLANCI:


 
 
Ključne riječi

Komentara 2

NO
Nogalo
10:30 17.10.2024.

To je ravna cesta gdje mnogi vozači stisnu gas do maksimuma, vozi se preko 100, i više. Na žalost, to onda nekad završi ovako.

Avatar patkovic
patkovic
09:33 17.10.2024.

valjda će mladost izdržati a ostali pazite jer je slavonija u jesen puna sporohodnih vozila a kolnik klizav i vidljivost smanjena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije