na odmoru s obitelji

Užas u BiH: Braća upala u jezero za vrijeme igre, spašen je samo jedan

Jablaničko jezero, Bosna i Hercegovina
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
19.06.2024.
u 13:43

U pomoć je prvi stigao radnik osiguranja i održavanja koji je odmah skočio u jezero i uspio spasiti jednog dječaka, no nije mogao doći do 16-godišnjaka

Hercegovačko-neretvanski kanton u utorak je pogodila tragedija. U Jablaničkom jezeru utopio se 16-godišnjak koji je u Radešinama bio na odmoru s obitelji, a inače je državljanin Saudijske Arabije. Ronioci GSS-a Prenj pronašli su tijelo u 21:30.

Dječak se s braćom i sestrama igrao na pontonu na jezeru kada je s još jednim bratom pao u vodu s visine od oko pola metra. Roditelji su navodno cijelo vrijeme bili u blizini. Druga djeca počela su vrištati i zvati upomoć. Dnevni Avaz doznaje da su dječaci bili neplivači.

U pomoć je prvi stigao radnik osiguranja i održavanja koji je odmah skočio u jezero i uspio spasiti jednog dječaka, no nije mogao doći do 16-godišnjaka. Ronioci su njegovo tijelo pronašli tek iz drugog zarona, i to na dubini od pet metara.

VIDEO Policija traži muškarca koji je udario i silovao djevojku u Splitu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije