TRAŽIO JE POMOĆ

Užas u Njemačkoj: Hrvat (53) namamio mladu ženu u svoj stan pa je silovao

Police at the scene after a man was shot in Berlin
LIESA JOHANNSSEN/REUTERS
09.08.2024.
u 09:58

Muškarac je u četvrtak izveden pred suca te se očekuju daljnja policijska izvješća nakon provođenja kriminalističkog istraživanja

Stravičan zločin potresao je grad Viersen u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. Tamošnja policija potvrdila je da je 53-godišnji državljanin Republike Hrvatske silovao mladu ženu, nakon čega je pobjegao, no ubrzo je uhićen.

Muškarac je navodno zamolio ženu za pomoć, a zatim ju je namamio u svoj stan i silovao. Žrtva i počinitelj od prije se poznaju, navodi Fenix magazin. Policija je dobila dojavu o zločinu u srijedu oko 14:20, a žrtvu su pronašli u stanu u kojemu je silovana. Osumnjičeni je pobjegao prema centru grada, ali uhićen je.

Iako je potvrđeno da su se 53-godišnjak i žena, čija se točna dob ne navodi, od prije poznaju, nije objavljeno u kakvom su odnosu bili. Na službenim stranicama policije navodi se da je Hrvat osumnjičen za "teški seksualni zločin", otmicu sa svhom iznuđivanja i "druge zločine". 

Muškarac je u četvrtak izveden pred suca te se očekuju daljnja policijska izvješća nakon provođenja kriminalističkog istraživanja.

VIDEO Užas u Slavonskom Brodu: Pronađena dva ozlijeđena muškarca, jedan preminuo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije