policija istražuje

Užas u Rovinju: U stanu pronađena mrtva 75-godišnjakinja

Split: U jutarnjim satima na Stinicama izbio požar koji je zahvatio dva vozila, jedno u potpunosti izgorjelo
Ivo Cagalj/PIXSELL, ilustracija
30.07.2024.
u 11:58

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a mrtvo tijelo je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije

Rovinjska policija je zaprimila dojavu da je u ponedjeljak oko 10 sati u stanu u Ulici Braće Pesel pronađena mrtva 75-godišnja žena.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a mrtvo tijelo je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja.

VIDEO Ubojica iz Daruvara priveden

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije