mladić vozio prebrzo

VIDEO Užasna nesreća na Murteru: 21-godišnjak sletio pet metara u provaliju i preživio. 'Ničeg se ne sjeća'

Foto: Dea Redžić
1/3
21.08.2024.
u 20:10

Vozač je prošao s lakšim ozljedama, samo je raskrvavljen, pravo čudo - kazali su nam vatrogasci koji su prvi stigli na mjesto nesreće

Nevjerojatne scene na otoku Murteru - nešto prije 17 sati u teškoj prometnoj nesreći na dionici između kampa Lovišće i uvale Kosirina 21-godišnjak iz Vodica, vozeći iz pravca Murtera prema Tisnom izgubio je nadzor nad vozilom, pogodio nekoliko automobila, izazvao lančani sudar i pao u provaliju, niz stijene u dubinu od oko pet metara. Čudom je preživio u slupanom automobilu te je kako doznajemo izvan životne opasnosti.

Vatrogasci prvi stigli u pomoć

- Prošao je, čini se, s lakšim ozljedama, samo je raskrvavljen, pravo čudo - kazali su nam vodički vatrogasci koji su bili na mjestu nesreće. 

Zvuk sirena na otoku uznemirio je sve goste, ali i domaće stanovnike, a prvi su na intervenciju izašli vatrogasci iz DVD-a Tisno, uskoro su stigli hitna pomoć i policija. Do njihovog dolaska promet su regulirali pripadnici vatrogasnih službi. 

Mladić je odvezen u kolima hitne pomoći, a uspio je kontaktirati majku nakon nesreće.

Majka 21-godišnjeg vozača: Rekao mi je samo  da se ničeg ne sjeća 

- Rekao mi je samo da se ničeg ne može sjetiti...Čudom je preživio - uznemirena je bila majka mladog Vodičanina koja je odmah došla na mjesto nesreće.

Od ostalih sudionika, među kojima nema teško ozlijeđenih, doznajemo da je vozač iz desne trake odjednom prešao u lijevu, pogodio automobil, nakon čega je došlo do sudara automobila koji su izbjegavali dodir s njim. O silni udaraca dovoljno govore snimke koje smo zabilježili na mjestu događaja.

Vozio je prebrzo 

- Nevjerojatno, ne znam koliko je brzo vozio, ali i ja sam bio mlad, pa nisam ludovao po cesti. Ne znam što se dogodilo, ali znam da je mogao izgubiti život i ubiti još nekoliko ljudi. Sreća nas je sve pratila danas, kazao je jedan od Murterina koji su sudjelovali u nesreći. O detaljima će policija šibensko-kninska izvijestiti sutra u jutarnjim satima, no neslužbeno smo nakon očevida doznali da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. 

- Srećom, nitko nije teže ozlijeđen, vozač je prošao s lakšim ozljedama, sreća je da nema težih ozljeda nakon ovakve nesreće, vozač je pao pet metara na nižu razinu nakon što je izletio iz svog traka zbog neprilagođene brzine, doznali smo od  PU šibensko-kninske.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

ME
Melada
18:40 21.08.2024.

Nicega se ne sjeca! Sjetit ce se ljudi kojima je andjeo Cuvar spasio zivote! A ovaj novcane kazne! Nadam se i oduzete vozacke dozvole! Kontrola alkohola i drogice!

SA
sanikol
08:51 22.08.2024.

Zar postoji i krasna nesreća?

Avatar Asterix
Asterix
17:57 21.08.2024.

Nitko nije poginuo niti je itko postao invalid pa nesreća samim time nije užasna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije